dijous, 30 d’octubre del 2008

Tot uns " Porteños"

Ara fa dues setmanes que estem intal·lats a la capital Argentina, i la veritat és que ja ens hi movem com" perro por su casa". En aquest període de temps ens hem traslladat de barri ( em passat de casa la Mar al pis de la Silvana ) i amb la Guia "T" ( que és imprescindible per bellguar-te per aquí ) anem amunt i avall, avall i amunt! Museus, jardins, artesanies, seminaris a universitats...

Portem també 3 sessions de classes de Tango i per ser que no en teníem ni fava, els nostres progressos no estan del tot malament. De fet, és un ball on és l'home qui porta el cotarro i això pot no ser fàcil d'acceptar. ;) Ens han ensenyat uns quants passos i, teòricament, és el Lluc que va marcant amb la mà a l'esquena quin pas vol fer i la Laia ha d'interpretar els missatges. Amb tanta comunicació surrealista alguna marcada als dits del peu també hi ha hagut.
Per entrar més en aquest món, la Mar ens va portar a una Milonga, que és on els Porteños van a ballar tango als vespres. Canvi de sabates, música i a la pista. El tema, però, està fet una mica a l'antiga, doncs és l'home qui ha de treure a dançar a la dona i si no ets prou bona no et treu ni cristo. Tot un univers això del Tango tu!

I per acabar us deixem amb una imatge peculiar i esperançadora. Nosaltres no vam veure cap tipus de conflicte en aquest indret.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Pel que es veu a les fotos i el que expliqueu, sembla que estigueu de vacances dins de les vacances.
Aprofiteuuuuuuuuuuuu-ho

sukkus ha dit...

Jajajaja, això anava a dir. Ara feia molt que no entrava (ho sento, però últimament no paro...) i tot sembla molt tranquil des que us heu instal.lat a Buenos Aires. A disfrutar-ho!!! Una abraçada

Anònim ha dit...

Hola nois,
aixó sí que és un viatge. No sabeu l'enveja que ens feu. De fet estem disfrutant molt amb les vostres aventures. Rebeu una forta abraçada de part nostra i dels avis.

Anònim ha dit...

Aquest tots sants que no hi ha el Lluc.... Els panellets de la mum no tenen res a envejar als panellets de la mams.

A veure si l'any que ve els disfruteu amb nosaltres

Anònim ha dit...

Hola piltra i lluc!

feia dies que no entrava al blog però me n'alegro de que seguiu disfrutant tant del viatge. Quan domineu ja el tango, a veure si us animeu amb la tango cumbia peruana eh?

Una abraçada,

ana

Anònim ha dit...

hola nois estic a Mercedes amb la Laia i el Lluc.
Estem preparant per anar de "jodita".

Jordi ha dit...

plataforma per una foto d'una platja del brasil!

funo