diumenge, 19 d’octubre del 2008

Primavera a Buenos Aires

Després de tant voltar hem cregut convenient fer una parada estratègica per repostar energies i més ganes de seguir amb la motxilla a l'esquena per fer l'últim tram del viatge.
I què millor que passar aquests dies en una ciutat que estar despertant de l'hivern? En clau poètica (i cursi) podriem dir que els arbres estan florits als enormes parcs de la capital, la gent ja surt a córrer i fer exercicis quan el sol es pon per les zones verdes amb estanys artificials, els ocellets animen els capvespres i les matinades, tornem a les nits de concerts amb Violentango i sobretot, acaben d'allargar el dia avançant el rellotge una hora, per fi hi ha, de nou, llum a dos quarts de nou del vespre.
Ens hem reconvertit en estudiants, assistim a xerrades de diversos temes més o menys interessants, passegem per les universitats en busca d'activitats i anirem a classes de tango als vespres, a perfeccionar la nostra "depurada" tècnica, amb les sabates de taló que vem dur de Barcelona expressament i els vestits impecables per ballar com cal, és a dir, la roba que portem duent durant tot el viatge, cantarem molt?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una imatge molt amable i tedra de la meva primera infància, és calcada a la foto dels aneguets darrere la mare.
Com si ho veies, al corral de la casa del carre Sant Josep 11, però evidentment sense estany.
Mams