dijous, 31 de juliol del 2008

Els missatges

" Se precisa voceador"

Inicialment ens va sobtar trobar cartells com aquest penjats a la paret. I pensàvem: s'han equivocat i necessiten un boxejador? o potser un buceador? (aquí les s, c, z i x no es porten molt bé). Però a l'arribar a la Paz vam trobar la resposta:

I és que resulta que la capital més alta del món no té carrers plans. O pugen o baixen, no hi ha terme mig. Així que està ple de micros que van amunt i aball, com les de la foto, on hi treballa el conductor i el "voceador" que va cantant tots els destins ( plaza murillooooo, st. Francisco, Pradoooo, cementeriooooooooo a un pesooooo.....plaza Murillo, st Francisco...). Tot un xou acústic.

Els missatges, però no deixen de sorprendre'ns. Aquests bolivians ho proven tot! A l'esglèsia:

A Potosí ( i vist la tendència d'orinar al carrer que hi ha) indicava: "No orinar, zona turística", tot per intentar cuidar la imatge.

I bé....us deixem amb una foto de la Paz. A nosaltres se'ns va obrir la boca de cop. L'arribada és per una plana. De sobte el bus gira i et trobes amb aquesta vall on no hi cap ni una casa més.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment aquesta ciutat és un formiguer. Eu pensat en fer les proves per "voceadors"? igual us accepten.
Per cert el que hi ha a la paradeta són ocells secs?, per menjar?.
Mams

Lluc i Laia ha dit...

No no, el que hi ha son llames petites mortes, per donar com a ofrena a la pachamama ( la mare terra )en rituals seus :)
Petons

Johnny Jones ha dit...

hola! como andan? que tal la paz? ya extrano la vista desde el alto. es increible la ciudad. estuve alli algunos dias con mis amigos, ya sin refrio. mediodificil entender catalan escrito, pero igual entiendo de que trata. que lo pasen bien! abrazos desde cordoba

Anònim ha dit...

Yuhuuu!!!

Nens, això és un no parar!! Al final si que us tornareu uns hippies de veritat!! Ja veieu, jo ara ja sóc pija total! Us ho yuru, m'ancanta tot al ca feu!!

Patonets i Abraçadas!!!