diumenge, 13 de juliol del 2008

A Sucre: ON AIR

Hem arribat a Sucre!!!
I és que casi a 2900 metres a un ja comença a faltar-li una mica d'aire. Però per alleugerir els símptomes vem tirar del nostre propi mètode: Anar a la ràdio, ON AIR, en directe!!!
Just arribar vem contactar amb una organització d'allà (ACLO), que a falta de poder visitar comunitats de camperols per dificultats de transport, ens van convidar a participar a la ràdio. Preguntes sobre política Boliviana (fluixets), d'economia i els problemes d'immigració a espanya. Encara que ens va enganxar amb preguntes peliagudes ens en vam sortir prou bé.
I què dir-vos de sucre... doncs és una ciutat molt blanca i amb un mercat espectacular. Amb restes de petjades de dinosaures (fixeu-vos amb el bus turístic que t'hi apropa). I amb uns preus que així: "da gusto comprar".

Mig litre de suc de fruites directe del mercat, escollint les peces (Xirimoia, poma i llet) :0.30€
Plat de pollastre arròs i amanida: 0.90€ (sense ser llepafils)
Dormir: de 2 a 4€ per persona
Sopar de luxe (sopa, amanida bufet lliure, carn amb verduretes i pasta i postres): 3€

2 parells d'arrecades: 0.90€

Estem pensant de comprar una maleta nova per omplir-la de cosetes. jeje

PD: La iaieta mona de la foto de la ràdio de cop va pillar el micro i es fa fotre a xerrar en Quechua. La responsable de la ràdio ràpidament va posar anuncis i problemes va tenir per fer-la fora, resulta que era la "loquita" i que de tant en tant entra a fer el xou. Ens va tocar el dia.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb aquest bé de Déu de fruita estareu servits de vitamines per una bona temporada.

Avui a la festa d'aniversari del Isi he conegut a la Valentina de la Silvana i dono fe de que és una monada.
mams

Anònim ha dit...

Hola lluc,des de les parretes de corbera et seguim setmana a setmana, totes les fotos i aventures són molt guais i ens dones molta enveja, segons quines es clar , jejejeje.
un petonàs molt gran per als dos.
Maria i Agustí.
P.D : qui et diu com jo( lluqui )?

sukkus ha dit...

ei,

després us llegeixo detingudament, he llegit el vostre comentari:

www.sitemeter.com

aquest és el què tinc jo, desconec si és el millor o no, però per controlar el nombre de visites i qui hi entra és suficient. La instal.lació és molt fàcil, crec que posaves la direcció del teu blog i ja t'ho feia automàtic. Sino, el més xungu serà fer un copy-paste del codi per posar-lo al final de la plantilla del codi (disseny de blogger)

sukkus ha dit...

Jajajaja,molt bé això de parlar a la ràdio, no? Si al final deixareu petjada per Sudamèrica i amb el pas del temps la gent us recordarà i farà la llegenda de la parella de catalans que van anar a descobrir les Amèriques :)

Anònim ha dit...

Però com vau anar a parar a la Ràdio de sucre? (Per cert, era com la caseta de Hansel i Gretel? ja, ja... ho sento)
Doncs ara que teniu experiència, no ho dubteu: secció fixa cada dijous a Ràdio Desvern dins d'Osvaldo de Nit!! "Montornam" i anar explicant aventis ;)