dimarts, 25 de novembre del 2008

Entendâo? Ta Legal!!!

A Paraty hi ha 2 coses a fer: La primera és visitar les més de 300 platgetes i illes que té. La segona és passejar pels carrers d'aquest poble colonial que era el final del camí de l'or fins a l'oceà.

El tema de visitar platges el vem fer tant bé com vem poder, la clau era llevar-se d'hora, no perdre el bus que t'hi duia i disfrutar, si apareixia, de 10 minuts de sol. Cap al migdia... era automàtic, núvols i posteriorment PLUJA.

I per tant anàvem a fer la segona opció, visitar, cada dia, el poblet esmentat, sota unes bosses d'escobraries de color groc i taronja per no mullar-nos :) Però si només fos això... Paraty és molt bonic però té una dificultat. El seu adoquinat és tant complicat que has d'anar mirant a terra perden-te així la seva bellesa. 2 cops que vem intentar gaudir de les particulars casetes la Laia va posar el peu (fins al genoll) dins un desaigüe sense tapa i el Lluc va trepitjar dues cagaradetes impertinents en 5 minuts de diferència.

Això si, hem acabat amb un dolç regust de boca, l'últim dia vem fer una volteta amb un "veler" per 4 illes diferents d'aigües verdes verdes, com la vegetació exhuberant, i el cel va aguantar fins a posar els peus a terra.

I pim pam ja estem a Rio!!!!

4 comentaris:

Vidria ha dit...

¿Sabían que en Brasil, en este momento, se están dando las inundaciones más bestias del siglo? ¿Son culpables ustedes o es el cambio climático? Río... si pueden vayan a Cabo Frío, está cerca y es precioso. Cuidado con las olas de la Barra de Tijuca, Ipanema y Copacabana... a mí me sacaron el sostén del bikini y nunca más lo volví a ver.
La Chinchi ya es oficialmente mía, Anna me la cambió por la Valentina.
Silvana.

ferran ha dit...

Molt maca la foto amb els colorins!! :)

Anònim ha dit...

Ui.......i no sabeu el que em va costar convèncer la Silvana perquè em donès la Valentina... Finalment, va veure que la Xinxi no és tan hooligan i es va deixar enganyar....

Apa!!! Que això s'acaba i s'ha d'exprimir al màxim!!!!!!

Un petonàs enorme!!!!!

(ara en serio, la Xinxi està molt ben cuidada i surt casi cada dia...això si, crec que de tan mimarla s'ha posat fondona...)

Anònim ha dit...

No sabia que els Gremlins existien de veritat.
Ja veig que la Xinxi no voldrà tornar a casa nostra mai més...snifff.

Leonci