dilluns, 10 de novembre del 2008

Brasil

Nós estamos a Brasil! E queremos comer muito peixe, ver praias bonitas, sol, bailar samba e falar bem o portugueis.

Després d'un any com el que hem passat què millor que acabar-lo desestressant-se a la costa sud del Brasil?
En aquest pais ens havien assegurat una cultura alegre, paissatges "bunitus" més tot lo anterior. I us assegurem que havent passat 36 hores en un bus no paràvem de repetir-nos aquestes tres paraules : sol, platja i peix. Quina sort la nostra, quan arribant a Florianòpolis ena vam trobar amb una tempesteta tropical que encara dura. Però com diuen a Argentina, "No hay drama".

En dos dies de platja encara ens costa fer-nos la idea dels costums de la regió. Per primer cop l'idioma ens frena per comunicar-nos fluidament. Nosaltres ja ho intentem ja, ens vam comprar fa uns dies un diccionari i vinga a estudiar. Però després, en el lloc de l'escena, tot passa tan ràpid que de la boca només et surten coses com: Nâo tens una bulssinha? per demanar una bossa de plástic. Què hi farem.
Acabem d'arribar a un pais que entre l'idioma i la falta de sol encara estem trobant el nostre lloc. Esperem que d'aquí a un mes ja estiguem morenets, xapurrejant portuguès i fent quatre passes de samba - tango? amb la panxa ben plena de peix!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja va be una mica de tempesta. No us havíeu cremat, ja? Doncs uns dies de repòs...

Anònim ha dit...

epa!!! q ja queda poquet per tornar!!!!!!

aprofiteu el q us queda!!! :)

Anònim ha dit...

La Laia tant saltimbanqui com sempre.