divendres, 28 de novembre del 2008

Cidade Maravilhosa

Va ser vist i no vist, la veritat és que a Rio de Janeiro vem fer de guiris TOTAL! Ja queda poc per acabar el viatge i només hi hem passat 3 dies. Temps just per veure els típics tòpics de la ciutat: Pâo de Azúcar, el Cristo (per veure la ciutat des dels núvols), Copacabana, Ipanema, el centre i el tram groc del barri on vivíem.



Però tot i així, a part de veure el cantó de Maravilhosa de la ciutat, també vem veure una estirada de càmara a turistes en el trenet i molts sense sostre, molts.

I és que Rio té contabilitzades unes 700 favelas, que vas veient de lluny (i no tant lluny) mentre fas el turista tot dient "camacu", i et fot bofetades de realitat. Com a visitants també es poden connèixer aquestes zones marginals amb les excursions "favela tours". Nosaltres no ho vem fer, ens va xocar massa el cartell "Come to a real Favela Party" que deia "Bring the camera!!", però això ja depèn de cadascú. Ens han comentat que n'hi ha que fan un bon treball, només s'ha de vigilar que no siguin simples oportunistes.

Esperem tornar a aquesta ciutat algún altre cop, a poder ser de la mà d'un local, ens ha donat la sensació que et perds moltes coses si no és així.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara que a Rio només hagueu fet les coses de guiris, oi que val la pena? De fet, ja heu vist més que jo, que vaig pujar al pade sucre però no al Cristu!

mum

Vidria ha dit...

Laia, ¡estas rubia! ¿y ahora a dónde van?, miren que en Bs. As., en mi barrio, hay un violador suelto, quédense en Río hasta que lo atrapen.
Besos
S.

Anònim ha dit...

Doncs si a voslatres us agradaria tornar-hi a mi anar-hi!!!
Per cert aquí hem trepitjat la primera nevada.... aneu-vos mentalitzant per retrovar temperatures d'hivern i un país fantàstic que fa 11 mesos que veieu.
mams

sukkus ha dit...

Què trist això dels Favelas Tours, em recorda a les excursions amb bus que també montaven a NY per veure el Bronx