dijous, 4 de setembre del 2008

Machu Picchu

3:45 de la matinada. Sona el despertador i en 15 minuts tots de peu. Quan diem tots és tots, el Jordi , la Mich, la Bendi, el Migui, la Laia i nosaltres 2. A les 4 comencem la caminada amb llantèrnes per pujar al Machu Pichu. 1h i 20 minutets després d'escales empinades i suors arribem entre els 20 primers a fer la cua, just abans que el bus. Obren i corregudes fins a una nova espera, la del Wayna Picchu, on només poden pujar-hi 400 persones al dia (d'aquí la dura matinada). 1h més de pujada d'escales per una paret totalment vertical i WAW!!! Quines vistes del centre arqueològic!! Per als amants dels inkes (i tots els guies) la ciutat té forma de Còndor, animal sagrat (i Cusco de Puma), però nosaltres hi veiem més aviat un ànec o altres bèsties, aquesta gent es flipava molt amb les construccions o qui es flipen són els intèrpertes :)


Un ratet després anem de tornada cap a baix a buscar urgentment elements líquids per hidratar-nos tot claudicant als preus abusius. Ja amb no molt de temps fem la visita a les restes i disfrutem de l'espectacle que ens brinden.

I amb presses emprenem la tornada, el tren marxa a les 14:26h i a les 13:15 encara estem dalt la muntanya. Baixem pràcticament corrent, adelantant i sorprenent a tothom i arribem a l'estació del tren que ens durà a Ollantaitambo a les 14:10h, impressionant :)

I l'aventura no va acabar aquí, voliem anar a Puno aquest mateix vespre tot passant per Cusco, anar a l'hostal per agafar maletes i anar a la terminal de bus i trobar bitllets. I amb un alicient addicional, que era vaga general de transport per la pujada de combustible! Ho vem aconseguir no sense certes dosis de stress, però cert és que el dia va valer la pena.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ho resistirem els pares cinquantins?
Esperem veure imatges per relaxar-nos una mica d'aquesta contra-rellotge.
Per cert dues fotos del vostre viatge s'estan ampliant per ser presentades al concurs de la SEAS. Els premis es faran públics en el decurs del sopar de motxilla del dia 20 de setembre.
mams

Anònim ha dit...

Hi tornaré a risc de fer-me pesat i repetitiu:
KÉ K-BROOOOOOONS!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Maria, quines preguntes de fer, clar que ho resistirem!!!
Be, laltre dia vam entrar a la catredral de Mexic, sabeu que hi havia a lentrada??? PARA HABLAR CON DIOS NO NECESITAS CELULAR POR FAVOR APAGALO.

Us sona???
Pares mexicans

sukkus ha dit...

buf, quin estrés de post, suposo que reflexa perfectament l'estrés real del viatge. M'aniré a fer una birreta, que mha deixat baldat :)

Per cert, ja sé que en algun lloc ho devieu posar, però quan us queda de la vostra aventura?

Una abraçada ja novament des de Barcelona

Caus

Anònim ha dit...

quin plaer veure les fotos , al nil també al·lucina vecina al veure-les.
Im - presionante
Molts records i a seguir disfrutant.
roger ,arantxa i nil