divendres, 12 de setembre del 2008

El Sahara a Perú

Poc ens pensàvem que al bell mig de Perú ens trobéssim un desert tan autèntishen com el del Sahara. Ni que en aquest desert de dunes gegants i fina sorra que es cola per tot arreu hi trobariem un oasi com els de conte. És a dir, un llaquet rodó amb 4 palmeres al mig de res. I a part d'això potser ens deixem el petit detall dels 15 hostals amb piscina i restaurants al voltant.
I què s'hi pot fer al desert a part d'al·lucinar una mica? Doncs celebrar l'aniversari de la jefa de l'hostal amb pisco, birres i un estofat anomenat "carapulcra" ( i tot gratis! ). I què més? Doncs posar-nos a la pell de turistes totals, fer l'animal amb uns Buggies i intentar fer sandboard amb taules de fusta, és a dir, surf al desert veient com es pon el sol. WAW!!!! N'hi ha que van sortir-se'n millor que d'altres. I sense posar noms direm que el millor moment va ser veure al primer descens, un parell de potes espatarrades amb un cul baixant duna aball mentre el "guia" deia: "se va a caer, se va a caer" i arribant amb una estrepitosa patacada, avui tortícolis.

I res, comentar també de passada que ja hem atravessat totalment el continent i tornem a veure l'oceà després de 6 mesos. Avui hem tocat i respirat el Pacífic!!

PD: Les fotos demà, que aquest PC... Bona diada!!
PDII: El terratrèmol de l'any passat ha deixat les ciutats de Pisco i voltants fetes un cristo, encara hi ha runes per tot arreu i l'estampa no és precisament maca. Marxem ja cap a Xile!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs vosaltres fareu sandboard i buggieshow, però a nosaltres ens espera un cap de setmana de"tiro" i cotxes de xoc a la Festa Major de Bellpuig!
Au,

Anònim ha dit...

Sort que la primera setmana de feina ha sigut només de tres dies.

AH! I el cap des setmana que ve, hi ha Vilas 2008 Què vol dir? Doncs clan Casasls al completo

Petons

MUm DAD