dijous, 5 de juny del 2008

13 dies internats

I doncs aquests 13 dies sense notícies els hem passat tancats a Paí Puku, ja comencem a assaborir els últims moments, això s'acabarà en dues setmanes!! I ens entristirà marxar, perquè ja formem part d'allà, ens conviden a sopar asados, hem anat a 2 aniversaris, i caminant per allà ja ens hem acostumat també als somriures, abraçades i "iponas" dels nens al creuar-nos. Tot i estar allà perduts, de situacions interessants n'hi ha hagut unes quantes.

Per començar, van aparèixer una profe americana amb 2 deixebles de la seva universitat de Kentuky, la ciutat dels pollastres, com la va definir ella. S'hi van quedar 3 dies i van fer classes d'anglès amb un mètode divertit de veure (de fet, la dona era força peculiar). I un dels deixebles es va quedar sense genolls de tant ballar amb les nòies de la "corte".

I també va venir la Premsa, que va entrevistar, entre d'altres a la Laia, per a un reportatge sobre l'internat a una revista de no sabem què.
I la culminacióde tot això la vam tenir amb l'arribada de " las corridas por la paz". Van aparèixer uns indigenes, uruguayos i algun espanyol que estaven corrent per la Pau i van passar nit i dia amb nosaltres. El tema en si, estava guiat per uns bastons adornats amb plumes, pintures i bons propòsits. Rituals, cants indígenes i una mica anada d'olla, vamus....tots uns happy flowers. Encara que el que transmetien podia ser interessant.
Taller de malabars amb les nenes i jocs a punta pala! I una nova sortida de vacunació!

També va arribar el fred i amb ell un encostipat com un temple! Vam passar de 30 graus a 2 en un dia!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora!!!!! ja estavem patint pensant q aquests paipukuans us havien segrestat o rentat el cervell i q ja no tornariem a sentir histories de vosaltres dos!!!!!

per sort tornem a tenir la nostra petita ració d'aquest meravellós viatge q us esteu fotent!!!

dolents!

Martí ha dit...

Si, jo també estava a punt de queixar-me, tal com comentavem ahir amb el Migui.

M'he quedat flipat amb el forn. Quantes fornades feu a la setmana?
Sempre s'omple tant com en les fotos?

Va tal com em penso, és a dir: obrir la porta, carregar de pà (coques, panets...), fotre caliu pel terra, tancar i esperar?

Lluc i Laia ha dit...

Doncs tiu!Això del forn és cada dia!!! i els nens amassen la pasta del pa, amb les mans impolutes, clar, com es veu en una foto,ho posen en plàteres amb el caliu perquè pugi i després a un forn elèctric a fer fornades. Pà per 700 persones (esmorzar, dinar i sopar)

Martí ha dit...

Quina decepció.

M'havia quedat flipant pensant que amb el caliu per terra ja tot s'escalfava prou per fer el pa.

Tal com tu dius surten més bé els números, tot i que perd tot l'encant...