dissabte, 7 de juny del 2008

Entre runes

Doncs mira, molts dies sense res i ara un altre post ràpid :)

Aquest cap de setmana hem anat a veure les runes de les missions Jesuites de per allà el 1700 i algo. Són un patrimoni de la humanitat i per cert, de humanitat ni una!! Erem els únics turistes o visitants quan hem arribat (molt d'hora s'ha de reconèixer). Total que hem visitat unes restes de fa més de 300 anys totalment sols... impagable, ni fet expressament per als reporters del National Geogràfic. Quan estavem sortint un autocar plè estava entrant i ho hem aprofitat per escoltar les explicacions del guia de franc! (hi ha coses que no canvien).

Després en un colectivo pre-històric (si no era del 1700, quasi) hem viatjat cap a l'altra, la de Jesús, i també sols!! Ja hem dit en algunes ocasions que aquest païs no se sap vendre, no estan gairebé anunciades i mira que són famoses!!!
Aquí estem allotjats a la residència de jesuites d'encarnación, el Tiu Oriol, o padre Gelpí com és conegut aquí, ens ha acollit a casa seva i ens cuida.
Apa, diumenge altre cop cap a Pa'i Puku a passar l'aniversari del nen.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que el dia 11 tinguis un pastís digna, com els que et fa la mumareta. Per menjar en un pot amb cullera i una mica de "caldu"

Feliços 28

Anònim ha dit...

maleïts!!! feu el favor de no posar fotos!! que al final no podré esperar al setembre i hauré de venir abans!

per molts anys, lluqui!! (com t'ha crescut!!! jijijiji)

Anònim ha dit...

Per molts anys Lluc!!. Que en quedi constància també en l'espai virtual.
Jo als 28 vaig fer la meva primera gran parida!.

Anònim ha dit...

Avui és el teu dia LLuc. El papà que està tant melancòlic com tu s'ha posat una camisa teva per celebrar-ho. La part del davant li ha quedat plena de babes quan la gent li deia, "Què macu" i ell deia, és del meu fill que avui fa 28 anys

Ja coneixes a tun pare. Bé, jo també he aprofita la ocassió de comentar l'esdeveniment al anar a fer el cafetó amb la penya... coses de la vida

Mum

Ja està tot dit.

Leonidas