dijous, 1 de maig del 2008

Dia del Maestro

Doncs això és allò que se celebrava avui a Paí Puku, el dia del Maestro, còmic veure com tots es felicitaven entre ells i els alumnes contents pq avui no hi ha classes.

A la tarda acte cultural amb més de 28 actuacions de nens que porten preparant durant més d'una setmana al "salón multiusos". Poesies, balls i altres.

I Asado popular per sopar!!! A tirar la casa per la finestra!!! Carn tendreta!!! Quants dies sense tastar-la!!!
I havent sopat anem a esperar l'autobús que ens duu a Asunción. Encara no l'haviem agafat de nit, i a que no sabeu com es fa? Doncs com de dia pero sense llum!!! Et plantes a la carretera transchaco (N-II d'allà) una hora abans, per si el bus s'adalantés, cosa bastant freqüent, ja en vem perdre un, i esperes. Quan veus unes llums d'algún vehicle engegues la llanterna (que has de tenir perquè et vegi) i fas intermitències i senyals de que pari. Si t'equivoques i no és el bus, dissimules o li dius que pot passar fent moviments amb la mà, vaja, com un poli. Després d'una hora i 25 minuts ha aparegut i tot bé, ja estem a Asunción a punt de marxar a les catarates.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Laia i Lluc hola avui es festa i estic a casa dels pares, aixi us he vist. Tot es molt maco i espero veureus aviat.

Anònim ha dit...

Aquí és el dia de la mare, a veure qui se'n recorda de dues mares que s'han quedat sense fillet-filleta

Petonets

Anònim ha dit...

Sort que aquest fillet-filleta tenen el detall de trucar en un dia com aquest. Les imatges han estat el millor i espero que aviat les imatges puguin ser bidireccionals.

sukkus ha dit...

Vaja tela això del bus :)