diumenge, 4 de maig del 2008

YGUAZU

En Guarani:

Y--> Aigua; GUAZU --> Gran

I tant gran la cascadeta, tu!!!

Doncs que ha estat un pont de 4 dies passadet per aigua, tant pels esquitxos de la caiguda al tocar el fons com per les gotetes de pluja que durant tot el cap de setmana ens han anat acompanyant. Si així ens ha semblat espectacular... com ha de ser amb un dia bò?

Com molts ja deveu saber (gent culturalitzada que ens envolta) aquestes catarates tenent dos cantons de visita, un Brasileny, més petit, i un d'Argentí, on t'hi passes tot el dia.

Cantó Brasileny:

Cantó Argentí.

I després de tanta aigua, doncs vem anar a veure com s'aprofita aquesta força que té i vem visitar la central Hidroelèctrica que dóna més potència al món: ITAIPU (alre cop, ITA--> Pedra; PU--> que cant; doncs hi havia una illeta on xocava el riu, ara totalment enfonsada sota el llac de la presa, i feia soroll). Està considerada una de les 7 meravelles de l'època moderna.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sense comentaris de l'enveja que foteu

sukkus ha dit...

Jo també vaig estar a Iguazu i em va encantar, molt millor que les del Niagara per exemple.

Lluc, aquest pont vam estar per Croacia i tornant per Eslovenia vam entrar a un bar a Ljubljana que t'hauria encantat, ja et passaré les fotos :)

Una abraçada als dos

Anònim ha dit...

nois feia dies que no ens conectavem, tot sembla que us va força bé, el nil ja no li entra la vostre samarreta esta fet un bitxo. doncs res seguiu disfrutant.
roger,arantxa i nil.