divendres, 29 d’agost del 2008

Estrenem Perú

Hem tornat a canviar de pais, ara toca Perú, però aquest cop ja no estem sols! Resulta que, com tots sabeu, ara és època, per a la gent treballadora, de poder gaudir d'unes merescudes vacances i així és com s'han plantat a Cusco les dues Annes i el Jordi.
Després d'una curta aclimatació a l'altura, amb un adicte al Sorochi pills (pastilles contra aquest mal) vam decidir fer un trekking per aquests paratges. El resultat va ser de dos dies de dura pujada (dormint a 4600m "còmodament" els 5 en una tenda de 4 i amb un fred que vem passar que va fer alguna nit interminable) i un de baixada culminant en unes aigues termals que ens van fer sentir a la glòria. Una de les gràcies del trekking va ser que els àpats els fèiem a les cases dels camperols. Adaptant-nos als esmorzars de sopes, a les 2000 varietats de patates que tenen, a menjar entre cuis (petites rates que crien sueltes dins la casa i que et trobes per tot arreu, per a després menjar-se'ls) i cuinant amb foc a base d'excrement de llama sec (a tanta altura no hi ha arbres).

Ara esperem l'arribada de la segona tanda de visitants, que faran augmentar a 7 els components del grup Peruà de turisme :) Mentrestant aprofitarem per veure les restes inkes que queden després de la "genial" aportació dels colonitzadors a la zona.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Nosaltres també estem d'aventures. Avui amb cocodrils a sota els nostres peus en un llac de Coba on hem de visitar runes mayas, ja no parlo de les iguanes perque amb tantes que n'hi ha.....

Les nostres nits varien de categoria, el vostre fred, per nosaltres es suor... però com som una mica més pijos, tenim aire condicionat o ventilador, segons la circunstancia. El més important es que els llensols estiguin nets i l'habitació no faci pudor, pero aquestes condicions no sempre es cumpleixen estrictament.

Els papis del LLuc

Anònim ha dit...

Hola a tots!!!

Aprofito per saludar-vos, mentre dino a Vilamarí, morint-me de calor i adaptant-me a la tornada a la gran ciutat!!Aixxxx!!

Passeu-ho moooooooolt bé!!
Petons!!!