dijous, 10 de gener del 2008

Últims arranjaments abans de marxar

Doncs bé, abans de marxar hem hagut de fer certes coses. El nen ha marxat de Manresa i s'ha instal·lat temporalment a casa els pares. La Laia ha fet la mateixa gestió del seu pis a Barcelona. La serena plena a bessar d'objectes, mobles, matalassos, llums, plantes... sembla mentida la de trastos que s'han arribat a arreplegar a la "petita" habitació de Vilamarí. :)

Els "transportes Lucas" segueixen funcionant a la perfecció i el cotxe de l'empresa ha demostrat ser d'allò més competent, com el seu conductor ;)

A part d'això, hem fet totes les compres que eren necessàries. El nen ja té una samarreta tèrmica i un forro polar hipermega impermeable (l'aigua hi passeja per sobre sense mullar) per quan faci fred i per la terra del foc (nom molt ben trobat pel fred que hi fot). Tenim còpies de tot ( bitllets, DNI, passaports...), 800 euracos en assegurança mèdica que quin mal que fa, però anar a fer el hippy no inclou perdre el cap, vacunes i més vacunes ( ja portem a sobre una mica de febre tifoidea, de groga i ens faltaria tastar la de la rabia per completar el catàleg), carnet de conduir internacional, revisió de TOTES les targetes de crèdit i nosequantes coses més, una llibreteta per apuntar-ho tot, les motxilles a punt i la direcció del primer lloc on anem, Maaaaaar que venimos!! El cinturó amb cremallera interior per a secretsde tot tipus, la ronyonera invisible, la navalla multiusos ... Ens deixarem alguna cosa?

Buenos Aires, ja venim!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Com una part més dels preparatius estem fent un comiat així com cal......excepte "LA Pistacho" que no para de quedarse dormida èr tot el sofà (Té Narcolèpsia!)
Bon Viatge i disfrutau moltísssiiim!!

Ja ho tendriem això!

Anònim ha dit...

Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa precioseeeeeeeeeees

Anònim ha dit...

Just a nespresso....What else?

sukkus ha dit...

Bé, nanus, ja us tinc fitxats al meu blog. Espero que us vagi tot molt bé i ens aneu explicant aquesta inolvidable experiència per aquí per fer-nos dentetes.

Anònim ha dit...

Espero que aquest mitjà doni pel meu 20%. És per això que començo amb aquesta prova desitjant-vos que ho passeu molt bé i sapigueu aprofitar al màxim aquesta oportunitat.
Una abraçada.
Maria

Anònim ha dit...

Ep, des de Sant Hilari, que tingueu molta sort i que ho disfruteu. Ja aniré passant per aquí de tant en tant.
David

Anònim ha dit...

Apa nens, que tingueu molta sort, i us ho desitjo des de barcelona tot i ser una mica d'Alcanar. Una abraçada!