dissabte, 16 de febrer del 2008

Fitzzy!!

I bones de nou, com que feia dies que no dèiem res (estaven en els pobles més cars d'argentina) avui dues tasses!!!

Molt ràpidament us direm que hem passat els últims 3 dies al poble més nou del continent (1985) i un dels paradissos dels escaladors. Doncs a El Chaltén hi hem fet 2 trekkings llarguets (23 i 27km) anant als peus del cerro Torre i del Fitz Roy.
PD: Leo, malhauradament el Torre no el vam poder veure gens bé (vamus, gens!) doncs els núvols ens ho van impedir i sort vem tenir del dia meravellós següent!!)
PDII: Primera dormida a terra en una estació d'autobusos a causa d'una arribada retardada a les 3'30h de la matinada. I primeres diarrèes de tots 2 alhora. Tot un panorama.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Laia! Tots els sants tenen vuitada i si s’està a la fi del món encara més!Estic passant el cap de setmana amb els teus (que també són els meus) i hem aprofitat per visitar el vostre bloc . La veritat és que és una meravella poder viatjar amb vosaltres des de casa, gràcies per aquesta possibilitat! Un petó als dos i fins ben aviat!
Carme

Anònim ha dit...

Ei parella.
Quins paisatges i quines fotos. Aquest any hi pot haver bon material pel concurs de la SEAS (la dels grampons, les de l’arc de Sant Martí, el forat a la glacera, i de ben segur que moltes altres que ja tinc ullades. Bé espero que la diarrea i els imprevistos no us amarguin gaire aquest caramel.
Us escric.
Muuuuuuaaaaaa

Anònim ha dit...

Coses de l’atzar: els avis de Vilafranca i la iaia de Bellpuig han rebut la vostra postal el mateix dia.
Com podeu suposar, els ha fet molta il•lusió.
Gràcies de part seva.
mama