dimecres, 10 de desembre del 2008

MONTORNAM

Buenos Aires. Falten 24 hores per deixar enrere aquesta experiència. Com fa casi un any, abans de venir, estem saturats per un batibull d'emocions estranyes. Un vull i un no vull.
Per algún motiu de la ment, comencem a repassar, a fer recompte d'on hem estat, de tot allò que ens hem impregnat, de les remogudes que ens ha provocat estar enmig de tanta pobresa, però a l'hora de tanta riquesa humana, de les petjades que, inevitablement, la gent ha deixat en nosaltres.

En més d'una ocasió ens hem imaginat com serà la tornada. Els dubtes de si se'ns farà fàcil o no reubicar-nos en un món que ara veiem quasi perfecte. mmmmm...
I què hi farem, després de ser tan afortunats d'haver viscut un any així , t'agafa por. Por que a l'entrar, altra vegada, al primer món, se'ns vagin oblidant a poc a poc les marques del viatge.

Però quines ganes també de veure'us a tots, de trepitjar la nostra terra i de començar o inventar nous projectes!

Nosaltres ara si que ens despedim de tot això i us diem un fins ara.
Com algú ens va dir en algún moment d'aquesta aventura: " Es importante poder vivir muchas experiencias para poder decidir por tu mismo que es aquello que realmente quieres vivir"

Així que si per les mosques acabarem el blog amb punts suspensius...

1 comentari:

Nova Casa Editorial ha dit...

Hola!

Perdona que t’ho escrigui aquí, però no he trobat cap email al teu blog.

Cerquem la col•laboració de bloguers, escriptors i viatgers de tota mena que vulguin participar amb una o més experiències de viatge per fer-ne un llibre en català.

Trobaràs les bases de participació al nostre web:

http://www.novacasaeditorial.com/ca/aquest-estiu-a-mes-de-passar-tho-be-escriu/

I si tens facebook t'agraeixo que comparteixis el post per si a algú li pot interessar: https://www.facebook.com/NovaCasaEditorial/posts/844263438957754

Gràcies.

Si tens dubtes estem a la teva disposició a l’email novacasaeditorial@gmail.com

Una abraçada, salut i bons viatges!