Doncs a veure si en portem algun cap aquí:
-Els gelats els pots demanar amb recobriment de xocolata desfeta (que amb el gelat es solidifica i queda cruixent).
-Pizzes, empanades, pan de miga i pasta per tot arreu (siguis on siguis).
-Alfajores (eren desconneguts per nosaltres i t'en donen sota qualssevol pretext)
-Petó a una galta (entre homes també)
-El calentamiento global és tema de converça habitual, però aquí no recicla ni "cristu".
-Les calcetes de bikini "Wonderpompis".
-Dulce de leche fins dins la sopa (ull al demanar pastissos i gelats).
I segur que ens n'hem deixat, però ja els afegirem.
Ara a Sant Carlos de Bariloche hi fem el guiri pròpiament dit, ens apuntem a activitats i tal. La veritat és que fer kayac per un llac d'on podiem bure'n l'aigua i que era ultra transparent entremig de muntanyes era xulo xulo.
A part d'això hi ha uns paisatges dignes de Walt Disney (diuen que amb aquests es va en ells per fer Bambi), i ens estem aficionant a fer la ruta de les xocolates a la tarda, que aquí n'hi ha moltes.
dijous, 28 de febrer del 2008
Descobriments
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
Ah, et donen Alfajores.
Que bé.
I què són?
Nens quina manera de fer-nos dentetes, NO HI HA DRET!!!!!
Martí, mira que no saber que són els alfajores!
Ei parella
I jo que pensava que el millor ja ens ho havíeu ensenyat!!
Quins paissatges i quines fotos!!!, sou uns artistes. Per cert podeu explicar les fotos "bar 3 i 4". És boira i és pluja? Muuuuaaa
Un alfajor és aquesta bomba de dulce de leche.
http://www.taringa.net/posts/links/99614/Post-repostero.html
I les fotos Bar 3 i 4 son les d'una tarda a Bariloche des del bany de l'hostal cap a les 9 del vespre.
petonets!
Publica un comentari a l'entrada